Individualni rad
osobni coaching

Coaching je

  • proces u kojem se radi na razvoju tvojih resursa i sposobnosti da dođeš do željene promjene
  • ja, kao tvoj coach, otkrivam tvoj potencijal, pomažem ti da svoj potencijal iskoristiš na najbolji mogući način, potičem te da izvučeš maksimalno iz sebe
  • ono što moraš znati da coaching NIJE TERAPIJA, to je proces gdje se fokus stavlja kako od DANAŠNJE SITUACIJE kakva je doći do ŽELJENE – a ja te vodim i podržavam da dođeš, korak po korak, do cilja = željenog rezultata iliti promjene
  • riječ je o partnerskom odnosu izgrađenom na povjerenju i međusobnom poštivanju
  • također, ono što moraš znati je da te NE SAVJETUJEM I NE DONOSIM ODLUKE umjesto tebe

Slikovito rečeno…. ako sjedneš u taksi, ti (klijent) imaš neki cilj (stići do točke B), Kada kažeš svoj cilj taksistu (coachu) ti se oslanjaš na njega i vjeruješ da će te sigurno dovesti do tvog cilja (točke B), a taksi (vozilo) je sredstvo kojim se brže stiže (taj put od točke B je proces).

Zašto se odlučiti za coaching?

Sigurno znaš da mnogi uspješni menadžeri, biznismeni, sportaši, pjevači, glumci… pa čak i osobe koje se bave coachingom (poput Tony Robbins, Oprah Winfrey, Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Von Miller…) imaju svog osobnog coacha. Znaš li zbog čega?

Jer u životu fakat ne možemo uvijek sami žonglirati lopticama, ponekad nam je potrebna pomoć, podrška osobe koja će nam pomoći da budemo sigurni da ćemo biti disciplinirani, ostati fokusirani u poduzimanju neophodnih koraka za ostvarenje postavljenih ciljeva (rezultata), i koja će nam pomoći da stvari sagledamo s drugačije perspektive.

Da bi nastala promjena (novi rezultat) moramo nešto promijeniti u životu – a ŠTO, toga često puta nismo svjesni i upravo kroz taj proces dolazi se do te spoznaje i razumijevanja ZAŠTO nešto ZAISTA želimo.

A coach just has a different perspective. Still to this day, the best have coaches because the coach can see what you can't see because you're in the forest, they're outside of it.

Što ćeš dobiti

Koliko traje?

Na to pitanje ne mogu ti dati konkretan odgovor jer OVISI O TEBI I ONOME ŠTO ŽELIŠ POSTIĆI, ali iz iskustva, max u 6 mjeseci trebala bi se postići promjena 😉

Koji je način provedbe?

Online (Skype, Zoom, WhatsApp, Messenger… prema dogovoru)

Želiš li zakazati besplatan INFO razgovor?

Želim zakazati
INFO razgovor